Over Fiftie Fiftie

Fiftie Fiftie is een nieuwe financiële blog.

Geld en Financiën houdt ons Belgen namelijk sterk bezig. Belgen zijn grote spaarders: we vinden het belangrijk om ten allen tijde voldoende cash op de spaarrekening te hebben.

Elke Belg heeft een baksteen in de maag, zegt men weleens. Toch wordt het moeilijker voor jonge Belgen om nog een huis te kopen. We moeten dus naar de bank om geld te lenen. Maar leningstermijnen worden alsmaar langer, een koppel tweeverdieners dat samen maar liefst 40 jaar moet afbetalen is geen uitzondering meer! Waar eindigt dat? Gaan de kinderen binnenkort verplicht mee een lening moeten aangaan?

Voor je iets doet, kan je best banken vergelijken.

Geld wordt ook geleend voor de aanschaf van een auto. Moet je per se een nieuwe wagen kopen? Of voldoet een auto uit faillissement? Je kan er heel wat geld mee besparen.

Omtrent geld, financiën en geld lenen is veel te vertellen en mensen hebben veel vragen.

Deze vragen worden hier behandeld en beantwoord: Welke lening past het beste bij mij? Hoe gaat het met de economie in ons land en daarbuiten? Welke financiële producten zijn op dit moment interessant en hoe staat de beurs ervoor?”

Alle financiële informatie die je nodig hebt om financieel sterk in het leven te staan, vind je op Fiftie-Fiftie.

Hier volgen we binnenkort aandelen en beurskoersen op de voet, bespreken we rentevoeten, waar kan je geld lenen, hoeveel kan je lenen, enzovoort.

We maken een lijst met faillissement veilingen.

Heb je dringend geld nodig, kan je oud goud verkopen.